Resultados de la Búsqueda

Estos son los detalles que hay en la fonoteca sobre este director.

Lidón Valer Cabaleiro
Lidón Valer Cabaleiro és Titulada Professional de Piano, Superior de Percussió i Mestra en Educació Infantil. Ha realitzat estudis de Direcció d’Orquestra amb Salvador Brotons i Cor amb Mireia Barrera a l’ESMUC, de Direcció de Banda amb Jan Cober a l’ISEB i Masterclass amb mestres de la talla de Pascual Vilaplana, Rodrigo, Corporon, Cesarini, Schillings, Bostock, García Asensio, Scholl, Etchegoncelay...

Ha estat directora del Cor "Verge de l’Avellà", de la Unió Musical Catinenca, Banda Infantil i Jove d’Almassora, directora de la Banda Jove "Las Provincias" (2015), el 2017 és nomenada Directora de la Banda de Dones de la FSMCV, directora de la Cantata "la Conlloga de Tombatossals" i Directora Musical de les edicions 2018 i 2019 del projecte "l’Escola Canta" a Castelló.

Ha estat convidada a dirigir diverses agrupacions com les bandes de Vilafamés, Borriana, la Nucia, Benicàssim, Godella, Banda del Conservatori de Reus...

Amb aquestes i altres agrupacions ha aconseguit diversos premis i mencions com el 2n premi en el Certamen Provincial 2006, 1r premi al Concorso Internacional Bandistico de la Vall d’Aoste i Premi al millor director/a del mateix concurs, 1r Premi al Certamen Internacional de la Sènia 2010, 1r premi i Menció d’Honor al Certamen Provincial 2013 i 1r premi i Menció d’Honor al Certamen Autonòmic en la Tercera Secció, Medalla d’Or en el Certamen Internacional de Kerkrade (WMC) ... a més de la Beca Musical Fundació Dávalos-Fletcher, Premi "Joves Valors" Ràdio Castelló - Cadena Ser i diversos reconeixements més.

Actualment és membre per oposició del cos de mestres de Música de la Generalitat Valenciana i també és directora titular de la Banda Jove i la Banda de la Unió Musical Alqueriense (Les Alqueries).
Año Sección Banda Premio
2019 Segunda Unió Musical Alqueriense 3er Premio